retourneren

Hoe kan ik een product retourneren?

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen zorgen! Je kunt het binnen 14 dagen retour sturen*. Dit kun je doen door jouw retour aan te melden via info@sus-design.nl . Wij sturen je het herroepingsformulier en het adres waar je het naar toe kan sturen toe. Zorg dat het product onbeschadigd en in originele verpakking geretourneerd wordt door middel van een brievenbuspakket of pakketpost. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering aan het product aan je doorberekenen. Voeg het formulier herroeping dat je via de mail hebt ontvangen bij je retour toe.

*Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden, omdat ze speciaal voor jou gemaakt worden. Mocht je vragen hebben over je aankoop, laat het dan gerust weten!

Wat kost het retourneren van een product?

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf en betaal je bij het versturen van het pakket. De kosten hangen af van wat voor pakketje je terugstuurt.

Wanneer is mijn retour verwerkt?

Zodra we jouw product retour hebben ontvangen, dan krijg je van ons een bevestiging. Vervolgens wordt het binnen 5 werkdagen verwerkt en ontvang je ook het bedrag op je rekening.

Is het mogelijk om mijn artikelen te ruilen?

Wil je liever een ander artikel? Geen probleem! Het is niet mogelijk om het artikel te ruilen, maar je kunt wel een nieuwe bestelling plaatsen. Je kunt het artikel wat je terug wilt sturen dan retourneren.