retourneren

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen zorgen! Je kunt jouw product binnen 14 dagen aanmelden als retour*. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@sus-design.nl met jouw bestelnummer en het product dat je wilt retourneren. Na het aanmelden kun je het pakket binnen 14 dagen terugsturen naar:

SUS Design t.a.v. retouren
Schoolstraat 12
8517 HR Scharsterbrug

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

*Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden, omdat ze speciaal voor jou gemaakt worden. Mocht je vragen hebben over je aankoop, laat het dan gerust weten!

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf en betaal je bij het versturen van het pakket. De kosten hangen af van wat voor pakketje je terugstuurt.

Zodra we jouw product retour hebben ontvangen, dan krijg je van ons een bevestiging. Vervolgens wordt het binnen 5 werkdagen verwerkt en ontvang je ook het bedrag op je rekening.

Wil je liever een ander artikel? Geen probleem! Het is niet mogelijk om het artikel te ruilen, maar je kunt wel een nieuwe bestelling plaatsen. Je kunt het artikel wat je terug wilt sturen dan retourneren.